Wednesday, November 5, 2008

Ada`Ular

Huu..aku tengah on the way ke office ni tiba-tiba je mak call...

"tah kat mana?"
"nak gi opis la ni"
"mak takut ni"
"takut kenapa lak"

Aku terfikir ada orang pecah masuk rumah
"mak takut ada ular"
"ha,camne lak ada ular,mak kat mana ni?"
"kat depan,mak nampak kat belakang tadi"
"owh ok,nanti saya balik"
"mak takut ni"
"ye mak tunggu nanti saya balik"

Huu..memang betul ada ular terselit kat belakang almari.Camne nak buat ek?

3 comments:

Ghaz said...

So dah buah sup ular ke belum! Boleh datang rasa sket

Abdul said...

jangan kata sup,goreng pun takde`rasa

puteri said...

eiii...besar ke kecik...be careful cakap ngan siti