Sunday, August 31, 2008

Merdeka 51 tahun

Negaraku
Tanah tumpahnya darahku
Rakyat hidup
Bersatu dan maju
Rahmat bahagia
Tuhan kurniakan
Raja kita
Selamat bertakhta

Sunday, August 24, 2008

Miss trip to HK/Shenzhen

Arrghhh..aku baru je lepas tengok gambar mak dan adik gi HK..huuu rugi rasanya aku tak dapat ikut mereka.

Wednesday, August 13, 2008

akan datang
'Tentang Emak'

Miss 1st Game??

Glory Glory Man Utd!!! Laungan ini pasti menjadi sebutanku sepanjang 9 bulan akan datang.Ahad ni Manchester United akan bertemu Newcastle dalam EPL 2008/09.C'mon Man Utd!!! Tapi rasanya aku tak dapat tengok siaran langsung.Aduh..belum pernah aku miss pembukaan EPL.Kenapa aku tak dapat tengok..lu fikir la sendiri..hehehe..

Saturday, August 9, 2008

C'mon Man Utd

Esok Manchester United akan bertemu Portsmouth untuk perlawanan pembuka tirai EPL (Community Shield).Cristiano Ronaldo kekal di United,itu berita gembira untuk semua peminat United.Masih lagi tiada player baru dibawa masuk,United tetap yakin mempertahankan EPL dan cuba untuk menjuarai CL buat kali keempat dalam sejarah United(yang ketiga untuk Alex Ferguson)

Kepada semua peminat United,musim ini kita pasti Champions again!!!

C'mon Man Utd!!

Friday, August 8, 2008

'TENTANG EMAK'
DITUNDA KE SATU TARIKH
YANG BELUM DITETAPKAN

Sunday, August 3, 2008

'TENTANG EMAK'
9 OGOS 2008
NANTIKANNYA!!

Ada Hantu

Sejak kebelakangan ni ramai kawan-kawan ditempat kerja bercerita tentang hantu.Ada yang kena kacau sewaktu bekerja ditengah malam.Kebetulan kat office ada cctv,jadi aku cuba-cuba la tengok kalau-kalau nampak benda tu (cam seekers lak).Tapi malang, sedikit pun aku tak nampak.Huu ni yang malas kerja sampai malam ni..takutt!!

Cerita tentang hantu ni,aku pernah ada pengalaman ternampak benda tu..ceritanya macam ni, waktu tu aku masih lagi tinggal di Puchong,rumah lama kami.Aku dibilik bawah sedang bermain computer games.Kalau tak silap dalam pukul 2 pagi,aku leka je melayan games tu (meja lak dekat dengan tingkap).Sedang leka bermain,aku terdengar pula anjing menyalak (huu memang lain macam je aku rasa malam tu).Aku buat tak tau je la bila dah dengar anjing menyalak tu.Aku masih meneruskan pemainan tapi dengan tak sengaja aku terpandang ke tingkap,punya la terperanjatnya aku bila tenampak benda putih sedang begerak.Aku tak fikir itu kucing kerana kucing tak macam tu.Apa lagi,tanpa menutup computer aku terus je lari keluar bilik.Kebetulan abang tidur diruang tamu,apa lagi aku tarik selimut dia terus aku selubung..huu aku betul-betul menggeletar (sambil tu aku tak lupa baca ayat Kursi).Lama juga aku nak tidur,asyik terfikir tentang tu je..Selepas tu aku sedar-sedar je dah pagi..Bangun je dari tidur terus aku bercerita pada mak.

Harap-harap aku tak nampak benda tu lagi.